uzleti-filozofiank.jpg

Filozófiánk

Filozófiánk

nyíl Hivatásunk a probléma felismerés és a problémamegoldás, ezért valljuk, hogy „Nem az út a lehetetlen, hanem a lehetetlen az út.” Lényegében nem is csinálunk egyebet, mint megrendelőinket végigkísérjük ezen az úton. Közel száz intézmény, vállalat és kisebb cég különböző menedzsment és szervezeti működési problémáját ismertük már meg kutatásaink és elemzéseink során, illetve segítettük ezek megoldását stratégiaalkotó és tanácsadó munkáinkkal. Munkánk legérdekesebb része a körvonalazatlan probléma-tudattól a konkrét probléma megfogalmazásáig vezető út.

nyíl Hiszünk abban, hogy sokszor egy külső szemlélő – aki a világítótoronyból messzebb ellát – képes csak felismerni azokat a belső problémákat, diszfunkciókat, amelyek egy rendszer optimális működését akadályozzák. Hisszük továbbá, hogy évtizedes tapasztalatunk, a mögöttünk hagyott több száz kutatás és elemzés képessé tesz minket arra, hogy további cégeknek és szervezeteknek segíthessünk működésük javításában. Vélemény és piackutatás az arra alapozott koncepció és stratégiaalkotás illetve a változási folyamatot támogató tanácsadás jelenti azt a komplett csomagot mellyel ügyfeleinket támogatjuk.

nyíl Tudományos és egyetemi kapcsolataink és szakmai beágyazottságunk teszi lehetővé, hogy munkánkat mindig a legaktuálisabb tudományos eredmények és trendek valamint a folyamatosan változó társadalmi valóság ismeretében alakíthassuk ügyfeleink érdekében.